Formål

 • At skabe den grundlæggende forståelse for, og accept af hvorfor du og din organisation har sat gang i den konkrete proces.
 • At skabe så mange kvalificerede ideer som muligt til, hvordan der kan skabes bedre løsninger.

Det første Roundtable er begyndelsen på at skabe en fælles forståelse af mulighederne i cirkulære forretningsmodeller. De cirkulære forretningsmodeller er grundlaget for hele samarbejdet i værdikæden.

Det er også starten på en fælles forståelse af de ofte forskellige betydninger, som centrale begreber har for de forskellige deltagere, og for de deltagende virksomheders egen virkelighed.

Forventede resultater

Det forventede resultat er en lang liste af mulige ideer, som er sorteret i forhold til mulig effekt og hvor krævende, de er at gennemføre.

Forudsætninger

 • Dygtig facilitator
  Vær sikker på, at du har en person med de nødvendige kompetencer til at facilitere processen. Ved evt. at engagere en ekstern facilitator, får du som vært for processen mulighed for at kunne bidrage aktivt til og være en del af processen.
 • De rigtige deltagere
  Det er en forudsætning, at du er lykkedes med at invitere de relevante personer fra de forskellige virksomheder og organisationer i værdikæden.
  Eksempel på invitation
 • Deltagere med viden og erfaring
  Du må have nogle på dit hold, som har en klar forståelse af, hvad det vil sige at arbejde med cirkulær økonomi ud fra et virksomhedsperspektiv, og som har forståelse for forretningsudvikling.
 • Innovative kompetencer
  Du får brug for kompetencer inden for innovation og kreativitet.